Ελλάδα|09.06.2023 17:30

«Η Εισαγγελέας ήταν συγκλονιστική, όχι άλλη ατιμωρησία» - Τι δήλωσαν οι γονείς του Άλκη μετά την πρόταση για την ενοχή των 12

Τίμος Φακαλής

«Η Εισαγγελέας ήταν συγκλονιστική ως το τέλος. Άψογη. Έκανε το λειτούργημά της και την ευχαριστώ, αυτά έχω να πω» δήλωσε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πρότασης της Εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα, ο πατέρας του Άλκη, αποχωρώντας από το δικαστήριο.

«Ευτυχώς υπάρχουν φωτισμένοι εισαγγελείς, και ίσως καταφέρουν να σταματήσουν την ατιμωρησία σε αυτή τη χώρα. Όχι άλλη ατιμωρησία» δήλωσε από την πλευρά της  η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, Κυριακή Κλιάμπα ολοκληρώνοντας την μαραθώνια αγόρευσή της που κράτησε 3 μέρες πρότεινε την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

«Λυπάμαι πραγματικά γιατί έχουμε απέναντί μας δώδεκα νέους που ήταν στο χέρι τους να επιλέξουν έναν καλύτερο δρόμο και όχι το σκοτάδι. Σε έναν ανορθόδοξο πόλεμο η νίκη σημαίνει καταδίκη», είπε η Εισαγγελέας χαρακτηριστικά κλείνοντας την αγόρευσή της.

Η δίκη θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηδικαστήριοδίκηδολοφονίαΆλκης Καμπανός