Ελλάδα|11.06.2023 22:46

Βιασμός 12χρονης: Το κορίτσι έχει σκιαγραφήσει και άλλα πρόσωπα για την κακοποίηση της - Τους ψάχνουν οι Αρχές

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, με τις Αρχές να συνεχίζουν να ψάχνουν για πρόσωπα που βρίσκονταν στο κύκλωμα κακοποίησης. Σύμφωνα με το Star, η 12χρονη κοπέλα στην έκτη κατάθεση που έδωσε στις Αρχές δεν μίλησε μόνο για τα οκτώ άτομα που συνελήφθησαν, αλλά και για άλλους άντρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, το κορίτσι έχει μιλήσει για τρεις ακόμα Έλληνες, οι οποίοι προσέγγισαν τον Μίχο μέσα από την εφαρμογή Blindchat. Οι αστυνομικοί ερευνούν ποια είναι αυτά τα πρόσωπα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης.

Τα νέα πρόσωπα

  1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο πρώτος άνδρας είναι μηχανικός που τον γνώρισε από εφαρμογή και μιλούσαν μέσω Viber, ενώ το μόνο που θυμόταν είναι ότι είχε τζιπ και βρέθηκε μαζί του μία φορά από κοντά «γιατί τις άλλες φορές δεν μπορούσε».
  2. Για τον δεύτερο άνδρα το κορίτσι είπε ότι μένει στην Καλλιθέα και είχαν βρεθεί περισσότερες από μία φορές, ενώ είχε μηχανή. Η ίδια ανέφερε στον ψυχολόγο ότι ο άνδρας δεν μένει μόνιμα στην Καλλιθέα και δούλευε σε ένα χωριό.
  3. Το κορίτσι περιέγραψε και τον τρίτο άνδρα, σημειώνοντας πως δουλεύει στα καράβια και εξαφανιζόταν για μήνες, ενώ διέθετε αυτοκίνητο και ήταν σε σχέση με ξένη κοπέλα.

Τα όσα αποκαλύπτει το παιδί για την υπόθεση συγκλονίζουν και είναι ενδεικτικά για την έκταση της του κυκλώματος στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται συνολικά ήδη 32 κατηγορούμενοι, ενώ έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.

Αναφορές για ακόμα δύο πρόσωπα

Σημειώνεται ότι ρεπορτάζ της Realnews αναφέρει ότι από τα στοιχεία και τις περιγραφές που έκανε η 12χρονη κατά την τελευταία, κατάθεσή της οι Αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη πέντε και όχι τριών νέων προσώπων.

Ο ένας εξ αυτών σύχναζε στο κατάστημα του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου ενώ όπως είπε η 12χρονη τον έβλεπε στην πλατεία με τη γυναίκα του και το παιδί του. Μάλιστα όπως είπε το κορίτσι, ο συγκεκριμένος άνδρας την προσέγγισε ο ίδιος στην πλατεία και άρχισε να της ζητά γυμνές φωτογραφίες.

Ένα άλλο άτομο που έχει ταυτοποιηθεί είναι αλλοδαπός που έχει κατάστημα στην ίδια γειτονία. Και σε αυτή την περίπτωση η προσέγγιση έγινε δια ζώσης αφού φαίνεται ότι ο άνδρας γνώριζε τον Ηλία Μίχο και είχε ενημερωθεί σχετικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίηση ανηλίκουΕΛ.ΑΣΚολωνόςειδήσεις τώραβιασμός