Ελλάδα|12.06.2023 17:26

Η 12χρονη από τον Κολωνό φέρεται να αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

Newsroom

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη την Κυριακή στην Ομόνοια με την κατηγορία πως έστελνε χυδαία μηνύματα σε 14χρονη. Τώρα, σύμφωνα με καινούρια στοιχεία, φαίνεται πως η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Star, η θεία του κοριτσιού λέει πως η 12χρονη είδε το βίντεο με τον παιδόφιλο στην Ομόνοια και τον αναγνώρισε. Με τον συγκεκριμένο δεν φαίνεται να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, ενώ στο ραντεβού την είχε στείλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, Ηλίας Μίχος.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο 63χρονος φέρεται να την έστειλε και σε άλλον έναν ηλικιωμένο.

Η σύλληψη του παιδόφιλου στην Ομόνοια

Ο παιδόφιλος ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και της έστελνε χυδαία μηνύματα. Έπειτα, κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της, λέγοντάς της ότι θέλει να συναντηθούν και αργότερα την ίδια ημέρα, της έστειλε μήνυμα με άσεμνο περιεχόμενο.

Αφού το κορίτσι αποκάλυψε με κλάματα όσα συνέβαιναν, η οικογένειά της του έστησε παγίδα. Η 14χρονη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο στην περιοχή της Ομόνοιας το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ είχε ήδη ενημερωθεί το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Μετά, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που πήγαν στο σημείο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣεπόλιασύλληψηΟμόνοιαβιασμόςΚολωνόςκύκλωμα μαστροπείας12χρονηπαιδόφιλος