Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο νεαρών γυναικών για κατοχή πάνω από 7 κιλά κάνναβης
NewsroomΔύο νεαρές γυναίκες, φερόμενες ως μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση κάνναβης, συνελήφθησαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στην Κατερίνη και στην Αθήνα.
Πρόκειται για μία 27χρονη και μία 21χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 7 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτική ουσία που προοριζόταν να διακινηθεί στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως προέκυψε, η πρώτη είχε παραλάβει τα ναρκωτικά από η δεύτερη, στην Αθήνα, και τα μετέφερε στην Κατερίνη.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους βρέθηκαν, επιπλέον, άγνωστη ουσία (καφέ χρώματος), συνολικού βάρους άνω των 7 κιλών, δύο πλαστικά φιαλίδια υγρής μεθαδόνης (βάρους 116 γραμ.), μία ζυγαριά ακριβείας, διάφορα σύνεργα δεματοποίησης ναρκωτικών ουσιών και το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ.
- Πλοίο ελληνικών συμφερόντων εντοπίστηκε στον Ατλαντικό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης: Ο «Έλληνας Εσκομπάρ» πίσω από το φορτίο - Συλλήψεις στην Ελλάδα
- Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες μετά το «όχι» στην πρόσκληση Μητσοτάκη για συνάντηση - Ο χάρτης των μπλόκων
- Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωνσταντάρα: Έρχεται καταγγελία εις βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Γιορτινές γεμίσεις για γαλοπούλα και κότα