Ελλάδα|14.06.2023 19:08

Ναυάγιο με μετανάστες στην Πύλο: Παγκόσμια κάλυψη της τραγωδίας - Τι γράφουν τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Associated Press
Associated Press
Associated Press

Πρώτη είδηση σε αρκετά από τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ είναι η πολύνεκρη τραγωδία από το ναυάγιο με μετανάστες που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου, καθώς γίνονται εκτενή ρεπορτάζ παγκοσμίως για τους νεκρούς.

Σε δημοσίευμα με  τίτλο «Πνίγονται δεκάδες στο πιο θανατηφόρο ναυάγιο μεταναστών στην Ελλάδα φέτος», το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι πρόκειται για το ναυάγιο με τα περισσότερα θύματα που έγινε τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα.

«Τουλάχιστον 32 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκάφους στην Ελλάδα»: Με αυτό τον τίτλο μετέδωσε την είδηση το BBC το οποίο στη συνέχεια επικαιροποίησε το θέμα βάζοντας τον τίτλο: «Δεκάδες νεκροί από την ανατροπή βάρκας μεταναστών στα ανοιχτά της Ελλάδας».

Το Associated Press φιλοξενεί το τραγικό γεγονός με τον τίτλο «Τουλάχιστον 78 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους και υπάρχουν φόβοι για δεκάδες αγνοούμενους μετά τη βύθιση του αλιευτικού σκάφους στα ανοιχτά της Ελλάδας».

Ο Guardian αναφέρεται στο τραγικό γεγονός με τίτλο «Τουλάχιστον 78 νεκροί, καθώς βυθίζεται προσφυγικό σκάφος ανοιχτά της Ελλάδας» και περιγράφει τις δραματικές στιγμές διάσωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρανεκροίναυάγιομετανάστεςΠύλος