Ελλάδα|13.03.2019 21:59

Κεχαγιόγλου: Οι πρώτες ώρες του 21χρονου μοντέλου μετά την αποφυλάκιση (vid)

Newsroom

Για ανέλπιστη απόφαση έκανε λόγο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV με την Έλλη Στάη ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της Ειρήνης που κρίθηκε ομόφωνα αθώα από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση της μεταφοράς ναρκωτικών για την οποία κατηγορήθηκε από τις κινεζικές αρχές. Παράλληλα ο κ. Κεχαγιόγλου εμφανίστηκε χαρούμενος που διαψεύστηκε, καθώς όπως είπε τα δικαστικά χρονικά είναι γεμάτα εκπλήξεις και κανείς σοβαρός δικηγόρος δεν πρέπει να «προδικάζει» μια απόφαση

Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής που διαψεύστηκα, επανέλαβε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Η απόφαση αθώωσης ήταν ομόφωνη λόγω ισχυρών αμφιβολιών. Η κατηγορούσα αρχή ήταν καταδικαστική από καθήκον. Οι ένορκοι αποφάσισαν ανεξάρτητα από τα επιχειρήματα του, πρόσθεσε ο ποινικολόγος

«Ήταν σχεδόν σίγουρη η καταδίκη αλλά πείστηκαν από τα στοιχεία της υπεράσπισης» σημείωσε  Εκανε λόγο για προετοιμασία της υπεράσπισης επί 17 μήνες υπερθεματίζοντας όσον αφορά τη συνεργασία του με τους συναδέλφους του στο Χονγκ Κονγκ η οποία απέδωσε τελικά καρπούς.

Τέλος μιλώντας για την αντίδραση και τη συναισθηματική κατάσταση της Ειρήνης είπε πως «η εικόνα πάντα είναι συναισθηματικά φορτισμένη σε τέτοιες αποφάσεις», μιλώντας για κλίμα γιορτής στο πρώτο κρασί που ήπιαν μετά την αποφυλάκιση της 21χρονης.  

ναρκωτικάμοντέλοΧονγκ Κονγκ