Ελλάδα|16.06.2023 21:55

«Με κάποιον έφυγε»: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω - Πού εθεάθη τελευταία φορά

Newsroom

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με την εξαφάνιση της 27χρονης στη Κω την ώρα που οι Αρχές στο νησί να πραγματοποιούν αδιάκοπες έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τη νεαρή γυναίκα. Σημειώνεται πως για την εξαφάνισή της, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 5 προσαγωγές και μία σύλληψη υπόπτου.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, πήγε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής όπου βρισκόταν μια παρέα ανδρών. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον σύντροφό της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε το κρασάκι της. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Στο δρόμο καθόταν στην περίφραξη επάνω», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στο Mega.

«Πρώτη φορά είχε έρθει στο μαγαζί. Ήρθε ψώνισε από εδώ σηκώθηκε και έφυγε. Στο μαγαζί ήρθε μόνη της τώρα μετά τι έκανε, πως έφυγε, δεν ξέρω. Πάντως με κάποιον έφυγε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

Μία σύλληψη για αρπαγή

Αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ. Ένας 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο 32χρονος είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της.

Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε για αρπαγή. Κάτι για το οποίο είναι σίγουρη και η μητέρα της κοπέλας.

Η μητέρα 27χρονης αγνοούμενης δήλωσε: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασύλληψηεξαφάνιση