Συναγερμός στον Όλυμπο: Αγνοείται οδηγός canyoning - Παρασύρθηκε από τα νερά
NewsroomΣε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης οδηγού canyoning στον Όλυμπο, μετά από ενημέρωση των αρχών ότι ένα άτομο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα Ορλιά, στο Λιτόχωρο.
Σύμφωνα με τo GRTimes, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή του Λιτοχώρου στον Όλυμπο, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για έναν οδηγό canyoning, ο οποίος ηγείτο ομάδας, η οποία έκανε δραστηριότητες στην περιοχή.
Οι μαρτυρίες των υπολοίπων μελών της ομάδας, αναφέρουν πως ο οδηγός παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε σημείο του ρέματος Ορλιά.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την υπηκοότητα του οδηγού και των ατόμων που συμμετείχαν στη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, έχει ξεκινήσει ήδη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, ενώ στη «μάχη» της έρευνας, έχουν ριχτεί και εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
- Εξελίξεις στην υπόθεση της Κω: Εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης που αγνοείται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
- Προβλήματα από την έντονη βροχή στη Λέσβο: Παρασύρθηκε αυτοκίνητο, μεγάλες καταστροφές σε παραλία - Tέθηκε εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο το πρωί
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας στο κέντρο της Αθήνας: Γυναίκα κρεμόταν από μπαλκόνι - Μία σύλληψη
- Η επανάσταση των... γρύλων: Η Νεβάδα μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη και έχει γεμίσει έντομα - Απίστευτες εικόνες
- Ακίνητα: Διατηρείται η ζήτηση από ξένους παρά τις υψηλές τιμές
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων
- Η σχέση του «Daniel» με τη φονική έκρηξη και οι ελλείψεις στη «Βιολάντα»: Πραγματογνώμονας εξηγεί
- «Χορός» Ρίχτερ με 22 δονήσεις σε δύο ώρες στα Καλάβρυτα - Στα 3,6 ο μεγαλύτερος σεισμός
- Πάνω από 3.500 άνθρωποι ζουν καθηλωμένοι στο κρεβάτι λόγω κλινικής παχυσαρκίας