Οδηγός βυτιοφόρου έκλεβε καύσιμα: Φόρτωνε κανονικά από το διυλιστήριο αλλά παρέδιδε λιγότερα στα βενζινάδικα
NewsroomΟδηγός βυτιοφόρου συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για κλοπή καυσίμων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος οδηγός «φόρτωνε» κανονικά τα καύσιμα από τα διυλιστήρια του Καλοχωρίου, αλλά παρέδιδε μικρότερες ποσότητες.
Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία στην Αστυνομία για τη φερόμενη δράση του, οπότε τέθηκε υπό παρακολούθηση. Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, προέκυψε ότι μετά τον ανεφοδιασμό καυσίμων από το διυλιστήρια παρέκκλινε του δρομολογίου του, μεταβαίνοντας σε συνεργείο στην περιοχή της Νεοχωρούδας, με σκοπό την πώληση καυσίμων που είχε αφαιρέσει προηγουμένως παράνομα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, ο 50χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και τελικά ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό.
Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε μεταβεί άλλες πέντε φορές στο παραπάνω συνεργείο όπου παρέδωσε σε 60χρονο, έναντι αμοιβής 50 ευρώ, καύσιμα που είχε αφαιρέσει από το βυτίο.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς