Ελλάδα|14.03.2019 11:56

Δολοφονία Τοπαλούδη: Βιντεοσκοπούσαμε τον βιασμό της

Newsroom

Ο ένας εκ των κατηγορούμενων, ένας 19χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε την άτυχη φοιτήτρια, στη νέα του κατάθεση παραδέχεται πως βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 ετών είχαν ισχυριστεί αρχικά ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη ότι την τράβηξαν σε βίντεο όπως εκείνη κατήγγειλε τον Νοέμβριο του 2017. Ωστόσο, όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο και σε συμπληρωματική του κατάθεση ο 19χρονος παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε τη φοιτήτρια επαναλαμβάνοντας πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της.

Φέρεται ωστόσο να υποστήριξε ότι η Ελένη φοβούμενη ότι το υλικό της βιντεοσκόπησης θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να το διαγράψουν από το κινητό. Σύμφωνα με πηγές της εκπομπής, οι Αρχές αναμένεται να ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από τους γονείς του να καταθέσουν.

Αναφορικά με τη δολοφονία της,η πλευρά της Ελένης Τοπαλούδη είναι αγανακτισμένη, καθώς η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών. Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία ότι η ανακρίτρια Ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίχνευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

δολοφονία Ρόδοςομαδικός βιασμός φοιτήτριαςΕλένη Τοπαλούδη