Ελλάδα|22.06.2023 12:58

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Κω: Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει την Αναστάζια και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι του κατηγορουμένου

Newsroom

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στην Κω έρχονται στη δημοσιότητα και τα οποία συνθέτουν το παζλ που προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικοί. Η ΕΡΤ μετέδωσε πως οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο εμφανίζεται η Αναστάζια με 32χρονο κατηγορούμενο να βγαίνουν από το σπίτι του τελευταίου, πριν το έγκλημα.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως επιβεβαιώνει τον συγκάτοικο του 32χρονου κατηγορούμενο, ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα σε αυτό, αλλά πιθανώς σε εξωτερικό χώρο, ίσως και στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα νεκρή.

«Δεν είναι ένας ο δολοφόνος»

Παράλληλα, οι ιατροδικαστές μιλούν για την αποτρόπαια υπόθεση, υπογραμμίζοντας ότι «σε ανάλογες περιπτώσεις δεν γίνεται να είναι μόνος ένας ο δολοφόνος».

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας για την υπόθεση στον Alpha αναφέρει: «Η πράξη της ανθρωποκτονίας μπορεί να γίνει από έναν άνθρωπο, δεν χρειάζεται συνεργός. Η διαδικασία, όμως, με τη μεταφορά της σορού της κοπέλας με τις σακούλες κλπ θεωρώ ότι χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να γίνει από έναν άνθρωπο».

«Η σήψη εξαρτάται πάρα πολύ από τους παράγοντες του περιβάλλοντος. Δεδομένου της εποχής που έλαβε χώρα η τοποθέτηση της σορού σε εξωτερικό περιβάλλον, θεωρώ ότι μπορεί να καταστρέψει μέσα σε πέντε ημέρες αρκετά τους ιστούς, έτσι ώστε η απομόνωση των υλικών, που χρειαζόμαστε, να είναι δυσχερής ή χρειάζεται περισσότερο χρόνο» συμπλήρωσε.

Τι είπε ο 32χρονος στην απολογία του

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος που προφυλακίστηκε άλλαξε την αρχική κατάθεση του και υποστήριξε ότι δεν είχε ερωτική επαφή με την 27χρονη. Μάλιστα εξήγησε ότι ήρθε σπίτι του για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μετά την μετέφερε λίγα μέτρα μακριά στο Μαρμάρι για να την παραλάβει ο σύντροφος της.

«Η Αναστάζια κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί. Μου ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι μου και φύγαμε με τη μηχανή μου. Στο σπίτι μου, βρισκόταν και ο συγκάτοικός μου από το Πακιστάν. Παραμείναμε εκεί για αρκετή ώρα πίνοντας μπύρες και καπνίζοντας», φέρεται να υποστήριξε ο 32χρονος.

«Ύστερα, φύγαμε και πάλι με τη μηχανή μου. Την άφησα 100 με 200 μέτρα από την ταβέρνα του […]. Εκεί είχε κανονίσει να πάει ο σύντροφός της να την παραλάβει. Την άφησα, έφυγα και μετά δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να είπε ο Μπαγκλαντεσιανός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γυναικοκτονίαΠολωνίαέγκλημαειδήσεις τώραδολοφονία