Ελλάδα|23.06.2023 18:50

«Αν μιλήσεις, θα σε σκοτώσω» – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του 50χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικου

Newsroom

Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη, τη Δευτέρα (19/06) ενός 50χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι, επί τρία χρόνια βίαζε ανήλικο παιδί, ναρκώνοντάς το με ουσίες, προκειμένου να κάμπτει τις αντιδράσεις του ενώ, στη συνέχεια, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Η δράση του 50χρονου έγινε γνωστή μετά από καταγγελία του ανήλικου ενώ, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο κατηγορούμενος, απειλούσε το παιδί ότι αν μιλήσει θα το σκοτώσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως από την ΕΡΤ ανατριχιάζουν αφού, σύμφωνα με αυτές, ο κατηγορούμενος φέρεται να απειλούσε τον ανήλικο, που σήμερα είναι 17 ετών, ότι αν αποκάλυπτε τίποτα, θα τον σκότωνε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως δράστης είναι συγγενής του συντρόφου της μητέρας του ανήλικου. Το παιδί φέρεται να μίλησε στη μητέρα του για την κακοποίησή του από τον άνδρα, και η ίδια να πήγε στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί, ο 50χρονος παραδέχθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις πράξεις του.

Τα ευρήματα στο σπίτι του 50χρονου

Ο εφιάλτης του ανήλικου φαίνεται ότι ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν ο 50χρονος φέρεται να παρέσυρε το παιδί στο διαμέρισμά του και να ασέλγησε σε βάρος του. Τότε, ο ανήλικος ήταν μόλις 13 ετών. Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος έκτοτε, ο κατηγορούμενος βίασε το παιδί τουλάχιστον 9 φορές. Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία την περασμένη Τρίτη. Ο 50χρονος συνελήφθη και, στη συνέχεια, στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, χάπια, καταγραφικό μηχάνημα κάμερας, σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν σε εργαστηριακή εξέταση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σύλληψηκακοποίηση ανηλίκουσεξουαλική κακοποίησηβιασμόςειδήσεις τώρα