Ελλάδα|14.03.2019 16:09

Μπουτάρης για Νοτοπούλου: Της εύχομαι να βγει δήμαρχος για να συνεχίσει το έργο μας

Newsroom

«Πιστεύω ότι έχουμε κοινές αντιλήψεις για πολλά πράγματα. Της εύχομαι φυσικά καλή επιτυχία και η καλή επιτυχία δεν είναι μόνο μια καλή θέση, είναι κάτι παραπάνω» τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μπουτάρης μετά την συνάντηση που είχε την Πέμπτη με την υποψήφια δήμαρχο, επικεφαλής του συνδυασμού "Μαζί", Κατερίνα Νοτοπούλου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε επωφελής για τον δήμο την πορεία της κ. Νοτοπούλου σε όλη τη διάρκεια που ήταν στο υπουργείο Εσωτερικών, σημειώνοντας πως αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί. «Από κει και πέρα, αν καταφέρει και εκλεγεί δήμαρχος, που της το εύχομαι, πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ το έργο που εμείς ξεκινήσαμε» είπε ο δήμαρχος. Από την πλευρά της η κυρία Νοτοπούλου έκανε λόγο για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. «Έδωσε μια μεγάλη μάχη και απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και βάλαμε πλάτη από τη θέση που ήμασταν» τόνισε η κυρία Νοτοπούλου.

«Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τον Γιάννη Μπουτάρη και σ' αυτό δουλέψαμε το προηγούμενο διάστημα η Θεσσαλονίκη να γίνει πραγματικά κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει μητροπολιτικό χαρακτήρα. Τόσο στις συγκοινωνίες, στη διαχείριση των απορριμμάτων και στο νερό που είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης περιόδου. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αυτονόητο πως θα πρέπει να είναι αρωγός στην επόμενη διοίκηση του δήμου. Οι άνθρωποι του το ίδιο. Οι άνθρωποι που προχώρησαν αυτή την πόλη μπροστά. Η μάχη που δόθηκε ήταν για να ανακτήσει η Θεσσαλονίκη τον πολυ-πολιτισμικό της χαρακτήρα. Που έχει να κάνει όχι μόνο με τον τουρισμό και την εξωστρέφεια αλλά και με μια αποκατάσταση της ιστορικής μνήμης και ιστορικής αλήθειας», υπογράμμισε η κυρία Νοτοπούλου.

Κατερίνα ΝοτοπούλουΓιάννης Μπουτάρης