Ελλάδα|28.06.2023 23:10

Τέμπη: Συνεχίζει τη νοσηλεία του στο Ανόβερο ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού - Στην ίδια κλινική είχε νοσηλευτεί η Μυρτώ

Newsroom

Στο εξειδικευμένο κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας θα συνεχίσει τη νοσηλεία του ο Γεράσιμος-Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας  που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορικό τρένο, παρασέρνοντας στον θάνατο 57 άτομα. 

«Με τη βοήθεια της Παναγίας και τη δική σας, φεύγω για να συνεχίσω το ταξίδι της ζωή μου. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου» έγραφε ο Γεράσιμος- Ιάσονας πριν αποχωρήσει για τη Γερμανία. 

Ο Διοικητής του Γενικού του Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλεύτηκε ο νεαρός για περισσότερες από 100 ημέρες ευχήθηκε στον ίδιο και την οικογένεια του καλή ανάρρωση, μιλώντας στην κάμερα του Ant1.  

«Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα, γιατί αγαπήσαμε και τον Γεράσιμο και όλη του την οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στην ίδια κλινική στη Γερμανία είχε μεταφερθεί και η Μυρτώ, η οποία έχει πέσει σε κώμα μετά από επίθεση  που δέχθηκε σε παραλία της Πάρου.

«Κουράγιο, δύναμη και υπομονή. Και τα τρία θα τα χρειαστούν δυστυχώς. Για να δουν το παιδί τους να παλέψουν και να το δουν καλύτερα με τη δύναμη του Θεού. Ελπίζω να το δουν όρθιο, να περπατάει ξανά. Από τη στιγμή που είναι ζωντανό το παιδί σου, ελπίζεις. Άμα είναι νεκρό τι ελπίδα να έχεις; Να πας να το συναντήσεις στον άλλο κόσμο;» ανέφερε η μητέρα της Μυρτούς, Μαρία Κοτρώτσου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανίαειδήσεις τώραΤέμπηΜυρτώ