Ελλάδα|30.06.2023 13:37
Θεσσαλονίκη: Βρήκε το διαρρήκτη στο σπίτι του να τον απειλεί με αιχμηρό αντικείμενο
NewsroomΑμέριμνος γύρισε στο σπίτι του 21χρονος, το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου, όμως, είδε την πόρτα παραβιασμένη και ένα διαρρήκτη μέσα σε αυτό. Μάλιστα, ο τελευταίος απείλησε τον 21χρονο ένοικο της οικείας με αιχμηρό αντικείμενο, προκειμένου να διαφύγει με τη λεία του, η οποία αποτελούταν από τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Τούμπας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Μόλις είδε το αιχμηρό αντικείμενο ο 21χρονος, δεν αντέδρασε και ο 38χρονος δράστης έγινε «καπνός». Αμέσως ο νεαρός ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης μετά από λίγο συνελήφθη.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Διαβάστε ακόμη
- Τι αποκάλυψε ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο OPEN για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής των γιατρών δεν λειτουργούσε»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς δρούσε η σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών - Το κόλπο με την κόλλα και πως έλεγχαν ποιοι έλειπαν από τα σπίτια
- «Μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα ενώ ήμασταν υγιείς»: Νέα καταγγελία για τη γιατρό που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Μαζωνάκη
- Άρον άρον μαζεύει ο Μπελέρης τα κολακευτικά σχόλια για Κασιδιάρη - «Ανακαλώ, ήταν άστοχη η αποστροφή μου»