Ελλάδα|02.07.2023 18:11
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε βόας σε πάρκο στην Τούμπα - Εικάζεται ότι ήταν οικόσιτος
NewsroomΈνας βόας εντοπίστηκε να περιφέρεται σε πάρκο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη και μέλη της ομάδας Animal Rescue and Defence Squad, κλήθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το φίδι, το οποίο εικάζεται ότι ήταν οικόσιτο.
«Δεχτήκαμε κλήση από το 100 για ερπετό οχιά σε πάρκο της Τούμπας. Όταν φτάσαμε εκεί αναγνωρίσαμε έναν μικρό βόα constrictor. Το ζώο έχει πολλές εκδορές από γάτες, είναι αφυδατωμένο και όπως έδειξε η ακτινογραφία έχει πιθανό κάταγμα σε σπόνδυλο. Πιθανότατα άλλη μια εγκατάλειψη... Δεν έχουμε πια λόγια για τις τόσες εγκαταλείψεις ζώων...», όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ομάδα.
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα