Ελλάδα|04.07.2023 22:41

Εξώδικο του Ιβάν Σαββίδη σε εκδότη

Newsroom

Εξώδικο στον γνωστό εκδότη Γιάννη Κουρτάκη απέστειλε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο λόγος για τον οποίο προχώρησε σε αυτή την απόφαση ήταν το ότι στην στήλη του site powergame.gr, όπου είναι διαχειριστής ο κ. Κουρτάκης, αναφέρθηκε ότι ο κ. Σαββίδης έχεο σχέσεις με το κόμμα ΝΙΚΗ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου είχε ανέβει στην παραπολιτική στήλη του εν λόγω site ένα κείμενο το οποίο υποστήριζε ότι άνθρωποι που συνδέονται με τον Ιβάν Σαββίδη έχουν προσχωρήσει στο κόμμα του Δημήτρη Νατσιού.

Το κείμενο φωτογράφιζε μάλιστα πρόσωπα που συμμετέχουν σε ποντιακά σωματεία, βρίσκονται σε μοναστήρια ή και τη Ρωσία αναφέροντας μάλιστα στο τέλος του κειμένου ότι «ο Σαββίδης παίζει μπάλα και στη ΝΙΚΗ».

Τι αναφέρει το εξώδικο

«Το παραπάνω κείμενο που καταχωρήθηκε στον ιστότοπο του οποίου είστε διαχειριστής είναι ψευδές, υβριστικό και συκοφαντικό για το πρόσωπό μου, εφόσον όσα αναφέρονται σε αυτό δεν έχουν οιαδήποτε σχέση με την αλήθεια και απαξιώνουν την προσωπική και επαγγελματική μου υπόσταση» αναφέρει ο Ιβάν Σαββίδης στο εξώδικό του.

Στην συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μιλά για επίκληση και διάδοση ψευδών γεγονότων καθώς «εμφανίζομαι στο δημοσίευμα ότι δήθεν παρεμβαίνω και αναμειγνύομαι στην εκλογική διαδικασία και ότι δήθεν συνομοτώ και συνεργάζομαι με άλλα πρόσωπα του χώρου της Βόρειας Ελλάδας για την ενίσχυση του νεοπαγούς κόμματος ΝΙΚΗ, προκειμένου να εμποδιστεί η αυτοδυναμία του κόμματος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη».

Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε μέσω του εξώδικου στον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη την αποκατάσταση της σε βάρος του προσβολής.

εξώδικοΙβάν Σαββίδης