Ελλάδα|05.07.2023 09:17

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένος ο πατέρας που έχασε δύο γιους την ίδια ημέρα - «Δεν άντεξε να χάσει τον αδερφό του»

Newsroom

Θλίψη έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με δυο αδέρφια να πεθαίνουν την ίδια μέρα με διαφορά 6 ωρών. 

Ο πατέρας των δυο αδερφών συντετριμμένος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε και τα δύο παιδιά του μέσα σε λίγες ώρες. «Δεν άντεξε να χάσει τον αδερφό του» δήλωσε στο MEGA ο πατέρας.

Μάλιστα, η οικογένεια είχε χάσει και τη μητέρα πριν από μερικά χρόνια από καρκίνο

Το χρονικό 

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη στις αρχές Ιουνίου όταν ο 38χρονος μεγαλύτερος αδερφός είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του όπου τραυμάτισε σοβαρά το πόδι του. Νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες στον Γεννηματά και ύστερα πήγε σε κέντρο αποκατάστασης. Κάποια στιγμή για άγνωστη αιτία υπέστη πνευμονικό οίδημα και κατέληξε μέσα στο κέντρο αποκατάστασης. Λίγες ώρες μετά έφτασε στο κέντρο ο αδερφός του ανυποψίαστος και έμαθε ότι ο αδερφός του δεν είναι πια στη ζωή. Ο ίδιος αισθάνθηκε δυσφορία και κατέληξε.

«Δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού»

«Πήραν τον αδελφό του, του λένε ‘δεν είναι καλά, έλα από εδώ’. Πήγε από εκεί και του λένε “πέθανε”», ανέφερε ο θείος των αδερφών στο STAR. Ο 32χρονος δεν άντεξε στο άκουσμα του θανάτου του αδερφού του. Έξι ώρες αργότερα έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Με τους φίλους του ήτανε, λέει “δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι” και έτσι όπως ήταν, έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» πρόσθεσε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα