Ελλάδα|05.07.2023 16:17

Ρόδος: Το beach bar αποσύρει τις πλωτές εξέδρες - Δεν έχει «κανένα πρόβλημα» στη δουλειά του είπε ο σερβιτόρος στις Αρχές

Newsroom

Έως και τις 21 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί οι κατασκευές που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα στο beach bar της Ρόδου, καθώς λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας, γνωστοποίησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, μετά τη δημοσιότητα που απέκτησε το βίντεο με σερβιτόρο να εξυπηρετεί πελάτες μέσα στη θάλασσα.

Η επιχείρηση, επίσης, θα καταβάλει τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όπως λένε οι υπεύθυνοι στην ΕΡΤ, οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στη διάθεση των Αρχών.

«Ιδανικές» οι συνθήκες λένε εργαζόμενοι - «Δεν έχει κανένα πρόβλημα» λέει ο σερβιτόρος

Παράλληλα, εργαζόμενοι που μίλησαν στο ίδιο μέσο, χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας και επιμένουν πως δεν δουλεύουν επί οκτώ ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Από την πλευρά του, ο σερβιτόρος που φαίνεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα -που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Σήμερα Τετάρτη (5/7), έγινε έλεγχος στη συγκεκριμένη αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παράβαση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

beach barπρόστιμαΡόδοςπρόστιμοειδήσεις τώρα