Ελλάδα|05.07.2023 23:44

Ρόδος: Βίντεο – ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου από επιχειρηματία - «Με χτύπησε γιατί αρνήθηκα να δουλέψω γι' αυτόν»

Newsroom

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται σε εργαζόμενο, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, επειδή, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αρνήθηκε να δουλέψει για λογαριασμό συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που πρόβαλλε το Star, ο σερβιτόρος, μετά την επίθεση, μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται για να γλιτώσει. Οι δράστες, λίγα λεπτά αργότερα, εισέβαλαν στο μαγαζί, και τον χτύπησαν ξανά.

Όπως εξήγησε ο νεαρός εργαζόμενος, «Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου». Ο ίδιος, ως δράστη της επίθεσης δείχνει ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταγωνιστικής αυτής που ήδη εργάζεται, στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη. Το θύμα αλλά και ο εργοδότης του κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή ενώ, σε βάρος του κατηγορούμενου αλλά και του γιου του, έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, άντε και μια μπουνιά»

Την ίδια στιγμή, τη δική του εκδοχή έδωσε ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό επιχειρηματίας. «Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω "Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα". Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά», είπε.

Στο νησί της Ρόδου, πάντως, τους τελευταίους δύο μήνες, καταγγελίες έχουν κάνει πέντε εργαζόμενοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για εργασιακό Μεσαίωνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόδοςεπιχειρηματίαςξυλοδαρμόςειδήσεις τώραεργαζόμενοςεπίθεση