Ελλάδα|06.07.2023 11:39

Πανικός σε πτήση για την Αθήνα: Επιβάτης απειλούσε πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο - Δείτε βίντεο

Newsroom

Αναστάτωση επικράτησε την Πέμπτη σε αεροπλάνο της εταιρείας Aegean που απογειώθηκε από το Παρίσι, με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας από τους επιβάτες συμπεριφερόταν απροσάρμοστα. H συμπεριφορά του ήταν από νωρίς παράξενη, αφού την ώρα που έμπαινε στο αεροπλάνο τραγουδούσε αλλά και φώναζε. Στη συνέχεια άρχισε να φτύνει τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης και ούρλιαζε.

Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα δεν σέρβιρε φαγητό, για την πιθανότητα να μην κάνει χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά, ενώ οι επιβάτες που καθόταν κοντά του μεταφέρθηκαν στην πρώτη θέση και στις θέσεις των αεροσυνοδών, αφού χτυπούσε τα καθίσματα τους.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο επιβάτης εμφάνισε το κοράνι και άρχισε να φωνάζει πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο και ότι θα τους τιμωρήσει όλους ο Αλλάχ.

Ο πιλότος και το πλήρωμα και ο επικεφαλής των ιπτάμενων συνοδών, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε ο πύργος ελέγχου του Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η πτήση να προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα, δίχως να πάει σε κάποιον άλλο αερολιμένα, ενώ στο αεροδρόμιο ο επιβάτης προσήχθη από την Αστυνομία.