Ελλάδα|11.07.2023 22:25

«Οργή και θλίψη η Άννα θα μας λείψει»: Μαζική πορεία για τη δολοφονία της 45χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Newsroom

Με σύνθημα «Οργή και θλίψη η Άννα θα μας λείψει» πραγματοποιήθηκε πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα για τη δολοφονία της 45χρονης Άννας από την Κούβα

Οι συμμετέχοντας άφησαν ένα κεράκι στο πλατύσκαλο της πολυκατοικίας που έμενε η 45χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της από πολλαπλές μαχαιριές

«Την λέγαν Άννα, ήταν τρανς γυναίκα, μετανάστρια, κουήνα και αδερφή μας. Την δολοφόνησαν η τρανσοφοβία, ο ρατσισμός και η φτώχεια. Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε.  Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα», αναφέρεται στο κάλεσμα.

Σημειώνεται ότι ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα για αύριο Τετάρτη στις 20:00.

Βαθιές μαχαιριές στον λαιμό η αιτία θανάτου 

Η 45χρονη Άννα έφερε δυο καίρια χτυπήματα στο λαιμό από μαχαίρι που με βάση όσα είπε στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής επέφεραν τον θάνατό της. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται ότι έλαβε χώρα χθες αρκετές ώρες πριν βρεθεί νεκρή.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες η 45χρονη πάλεψε για την ζωή της αφού βρέθηκαν σημάδια πάλης στο σώμα της, ενώ δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, όπως μαρτυρούν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι φέρει.

Άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών μιλούν για μία στυγερή δολοφονία και έναν μαρτυρικό θάνατο της 45χρονης.

Στην πόρτα δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης και αυτό οδηγεί στο σκεπτικό ότι η ίδια η άτυχη τρανς γυναίκα άνοιξε την πόρτα του ισογείου στην οδό Φυλής στον δολοφόνο της.

Την ίδια ώρα εντοπίστηκαν έντονα ίχνη αναστάτωσης που μαρτυρούν ότι ο δολοφόνος της 45χρονης έψαχνε κάτι μέσα στο σπίτι μετά τη δολοφονία, ενώ δεν αποκλείεται να μην ήταν το μαχαίρι το όπλο με το οποίο τη σκότωσε ο δράστης, ωστόσο ήταν κάποιο αμβλύ όργανο ή αντικείμενο που βρήκε μέσα στο σπίτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραδολοφονίαΛΟΑΤΚΙΆγιος Παντελεήμοναςτρανς