Σοβαρή καταγγελία: Άγριος ξυλοδαρμός σερβιτόρου, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του
NewsroomΈνα ακόμα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σερβιτόρου καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ). Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε στην Πάργα και όπως αναφέρει στην καταγγελία, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ είναι η εξής:
«Το πρωτοβάθμιο Σωματείο εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού Πάργας κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό σερβιτόρου σε εστιατόριο – beach bar, γιατί τόλμησε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του!!!
Πιο συγκεκριμένα, ο συνάδελφος έχει αναγγελία πρόσληψης στο "ΕΡΓΑΝΗ" στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσω τραπέζης (το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική) και τα υπόλοιπα "μαύρα"!
Οι προσβολές καθημερινώς και η μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του 20χρονου συναδέλφου μας, μέχρι που ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα.
Ο συνάδελφος μας κατέληξε στο νοσοκομείο.
Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με την μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίας.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!»
- Γιατί είναι δύσκολη εξίσωση η μείωση του φόρου στα καύσιμα - «Αναπόφευκτες οι οικονομικές συνέπειες του πολέμου»
- Το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά τη Βηρυτό: Εκρήξεις εν μέσω νέου κύματος επιδρομών - Σοκαριστικά βίντεο
- Κύμα προσλήψεων στο ΕΣΥ πριν τις εκλογές - Οι εξαγγελίες και οι διαγωνισμοί που «τρέχουν»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο οδικός χάρτης των συνεργασιών διχάζει τα στελέχη - Αβεβαιότητα λόγω Τσίπρα