Ελλάδα|15.07.2023 10:14

Ίσμα Τουλάτου: Σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία η κηδεία της δημοσιογράφου που κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία

Newsroom

Η κηδεία της Ίσμας Τουλάτου, που έφυγε από τη ζωή 3 μέρες πριν γεννήσει, θα γίνει σήμερα (15/7) στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην Ίσμα Τουλάτου, που κατέληξε αδόκητα τρεις μέρες πριν γεννήσει το παιδί που κυοφορούσε. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι.
Η 52χρονη δημοσιογράφος βύθισε στο πένθος την οικογένειά της με τον ξαφνικό χαμό της και σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της επήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ πιθανότατα είχε κι ανεύρυσμα, του οποίου την ύπαρξη φέρεται να μην γνώριζε.

Η δημοσιογράφος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της μητέρας της, που κάλεσε το ΕΚΑΒ, όμως οι διασώστες δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Αντίθετα, οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή κι έδωσαν μάχη για να κρατήσουν ζωντανό το βρέφος, με το κοριτσάκι να νοσηλεύεται αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» κι ακολούθως διακομίσθηκε στη ΜΕΘ νεογνών του «Έλενα Βενιζέλου».

δημοσιογράφοςΑρχαία Ολυμπίαειδήσεις τώρακηδείαθάνατος