Ελλάδα
|
15.07.2023 20:53
Κρήτη: «Αδέσποτη» σφαίρα βρήκε τουρίστρια από την Ελβετία σε ταβέρνα
NewsroomΤραυματισμός 46χρονης γυναίκας από την Ελβετία σημειώθηκε το Σάββατο (15/07) σε χωριό του Αποκόρωνα Χανίων στην Κρήτη. Ευτυχώς, η τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρώς όταν, την ώρα που καθόταν σε ταβέρνα, τη βρήκε μία «αδέσποτη» σφαίρα.
Πιθανόν από γλέντι που έριχναν «μπαλωθιές» η σφαίρα
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι υποψίες της Αστυνομίας στρέφονται και στο ενδεχόμενο η σφαίρα να προήλθε από κοινωνική εκδήλωση, όπου ακόμη καλά κρατεί το κακώς εννοούμενο έθιμο της «μπαλωθιάς».
Έρευνες διεξάγονται προκειμένου να διαπιστωθεί από που προήλθε η σφαίρα που ως «αδέσποτη» τραυμάτισε τη γυναίκα που αμέριμνη καθόταν στην ταβέρνα.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής