Σοβαρή καταγγελία για κακοποίηση ζώων: Μουλάρια κουβαλούν τσιμεντόλιθους μέσα στον καύσωνα στη Σαντορίνη
NewsroomΟργή έχουν προκαλέσει εικόνες κακοποίησης ζώων στο Instagram, καθώς απεικονίζουν τρία μουλάρια να εργάζονται κάτω από τον καυτό μεσημεριανό ήλιο στη Σαντορίνη, παρά τις ρητές συστάσεις των αρχών κατά τέτοιων ενεργειών.
Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις», εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της καταθέτοντας καταγγελία μέσω της σελίδας της στο Facebook. Στηλίτευσε τα ανεπαρκή μέτρα που ελήφθησαν από τα αστυνομικά τμήματα της Αίγινας και της Σαντορίνης και κατηγόρησε τους αρμόδιους υπουργούς, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Λευτέρη Αυγενάκη, για την ολιγωρία τους.
«Μετά από την επιστολή με αρ. πρωτ. ΝΕΜ 1103/10 Ιουλίου 23 προς τους υπουργούς αρμόδιων υπουργείων και ιδιαίτερα στον υπουργό και υφυπουργό ΥΠΑΑΤ και μετά από συνεχή επικοινωνία μας, την επομένη εκδόθηκε εγκύκλιος με κύριο χαρακτηριστικό της την απαγόρευση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οποιασδήποτε μετακίνησης αλόγων, γαιδουριών και μουλαριών, όταν υπάρχει στη χώρα μας καύσωνας. Ως γνωστό έχει ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ ότι ο καύσωνας Κλέων έχει δημιουργήσει αφόρητες συνθήκες ζέστης σε όλη τη χώρα».
Δείτε το βίντεο:
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη