Φωτιά στον Νέο Κουβαρά: Πότε θα κοπάσουν οι άνεμοι - Πρόγνωση Μαρουσάκη
NewsroomΜάχη με τις φλόγες δίνει η πυροσβεστική στον Νέο Κουβαρα Αττικής, με τους ισχυρούς άνεμους να δυσχεραίνουν την προσπάθειά τους. Οι άνεμοι, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη θα υποχωρήσουν λίγο το απόγευμα.
«Φαίνεται ότι ο βορειοανατολικός άνεμος θα φέρει μεγάλες εντάσεις μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες. Ήδη προσεγγίζουν τα 6-7 μποφόρ σε ό,τι αφορά την μέση ένταση γιατί οι ριπές ξεπερνούν και τα 7 μποφόρ, διαμορφώνοντας μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση. Υπολογίζουμε πως στις 20:00 – 21:00 θα υπάρχει υποχώρηση του βορειανατολικού ανέμου, στα 5-6 μποφόρ και αργότερα στα 4-5 μποφόρ. Ωστόσο, από αύριο το πρωί μετά τις 7:00 θα αυξηθούν και πάλι οι βοριάδες, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Σημειώνεται πως τις βραδινές ώρες που οι άνεμοι θα έχουν κοπάσει, δεν θα μπορούν να επιχειρήσουν τα εναέρια μέσα και όλη τη μάχη θα δώσουν οι επίγειες δυνάμεις.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις