Ελλάδα|19.07.2023 15:30

Δολοφονία 45χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα: Συνελήφθη 35χρονος για το έγκλημα

Ευλαμπία Ρέβη

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της Άννας, της τρανς γυναίκας από την Κούβα, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 35χρονο, υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος όπως επισημαίνουν στο ethnos.gr αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είχε μπει στο κάδρο τους σχεδόν από την πρώτη στιγμή. 

Και αυτό γιατί, με βάση τις ίδιες πηγές, ο συλληφθείς φέρεται να είχε ερωτική σχέση με το θύμα και έτσι σήμερα οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψή του μετά την συλλογή και την ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού.  

Υπενθυμίζεται πως από την ιατροδικαστική εξέταση είχε προκύψει πως η άτυχη γυναίκα είχε δώσει μάχη για τη ζωή της, πάλεψε με τον δολοφόνο και προσπάθησε να ζήσει.

Οι αστυνομικοί από το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ είχαν συλλέξει ευρήματα που ταυτοποιήθηκαν με το DNA του 35χρονου και τα στοιχεία σε βάρος του φέρεται να είναι αδιάσειστα. 

Αποτυπώματά του, επίσης, βρέθηκαν και πάνω στο θύμα αλλά και σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ενώ οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, έχουν στη διάθεσή τους και οπτικοακουστικό υλικό που «καίει» τον δράστη. 

Σε αυτό αποτυπώνεται ο 35χρονος τη μοιραία ημέρα της άγριας δολοφονίας και το συγκεκριμένο στοιχείο επιβεβαιώνει την παρουσία του στο χώρο και κατά τον χρόνο που αφαιρέθηκε η ζωή της 45χρονης

Σημειώνεται ότι το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα από ψαλίδι και είχε δυο καίρια χτυπήματα στο λαιμό, που με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή επέφεραν τον θάνατό της Άννας από ακατάσχετη αιμορραγία.

Επίσης, βρέθηκαν σημάδια πάλης στο σώμα της γυναίκας, που καταδεικνύουν πως οι τελευταίες της στιγμές ήταν εφιαλτικές. 

Ταυτόχρονα, δέχτηκε και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, όπως μαρτυρούν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι έφερε η σορός της.

Ο χρόνος θανάτου της προσδιορίζεται ότι έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν βρεθεί νεκρή ενώ το όπλο του εγκλήματος εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.