Ελλάδα|20.07.2023 14:52

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο φερόμενος ως δολοφόνος της Άννας λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα

Ευλαμπία Ρέβη

Βίντεο με τις κινήσεις του φερόμενου ως δολοφόνου της 45χρονης Άννας είχαν σχεδόν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που εξιχνίασαν το άγριο έγκλημα  στον Άγιο Παντελεήμονα και την Τετάρτη συνέλαβαν τον 35χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το ethnos.gr ο συλληφθείς φαίνεται να κινείται επί της οδού Αριστοτέλους λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία με ψαλίδι της άτυχης τρανς γυναίκας με καταγωγή από την Κούβα μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα

Κινείται αμήχανα και είναι σε πανικό

«Κινείται αμήχανα και σε πανικό, ενώ πάνω στο σώμα του είναι εμφανή τα τραύματα από την πάλη και έχει αίμα στο κορμί και στα ρούχα του», σχολιάζει στο ethnos.gr αστυνομικός της Ασφάλειας που χειρίστηκε την υπόθεση.

Ο 35χρονος που ζούσε στη χώρα μας από το 2017 με καθεστώς χορήγησης ασύλου έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στη δολοφονία της 45χρονης, αλλά «τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα», τονίζουν οι ίδιες πηγές

Όπως έγραφε από χθες το ethnos.gr ο συλληφθείς, που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με το θύμα, είχε μπει στο κάδρο της ΕΛ.ΑΣ. σχεδόν από την πρώτη στιγμή και λόγω του βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη μοιραία ημέρα της άγριας δολοφονίας.

Το συγκεκριμένο στοιχείο επιβεβαίωνε την παρουσία του στο χώρο και κατά τον χρόνο που αφαιρέθηκε η ζωή της 45χρονης και οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψή του μετά την συλλογή και την ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού.

Υπενθυμίζεται πως από την ιατροδικαστική εξέταση είχε προκύψει πως η άτυχη γυναίκα είχε δώσει μάχη για τη ζωή της, πάλεψε με τον δολοφόνο και προσπάθησε να ζήσει.

Ακλόνητα τα στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου

Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων είχε συλλέξει ευρήματα που ταυτοποιήθηκαν με το DNA του 35χρονου και τα στοιχεία σε βάρος του φέρεται να είναι ακλόνητα. Αποτυπώματά του, επίσης, βρέθηκαν και πάνω στο θύμα αλλά και σε διάφορα σημεία του σπιτιού. 

Σημειώνεται ότι το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα από ψαλίδι και είχε δυο καίρια χτυπήματα στο λαιμό, που με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή επέφεραν τον θάνατό της Άννας από ακατάσχετη αιμορραγία.

Επίσης, βρέθηκαν σημάδια πάλης στο σώμα της γυναίκας, που καταδεικνύουν πως οι τελευταίες της στιγμές ήταν εφιαλτικές.

Ταυτόχρονα, δέχτηκε και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, όπως μαρτυρούν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι έφερε η σορός της.

Ο χρόνος θανάτου της προσδιορίζεται ότι έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν βρεθεί νεκρή ενώ το όπλο του εγκλήματος εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

ειδήσεις τώρααστυνομίαδολοφονίαΆγιος Παντελεήμοναςέγκλημα