Ελλάδα|21.07.2023 09:00
Γυναικοκτονία στη Χαλκίδα: 88χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους
NewsroomΧειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στη Χαλκίδα σε έναν 88χρονο άνδρα ο οποίο πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.
Ο ηλικιωμένος ομολόγησε το έγκλημα και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι χρησιμοποίησε δίκαννη κυνηγετική καραμπίνα για να πυροβολήσει την σύζυγό του, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πολυθρόνα του σπιτιού με τραύμα στο κεφάλι της το οποίο ακουμπούσε σε τραπεζάκι που βρισκόταν ακριβώς μπροστά της.
Η Αστυνομία κατάσχεσε το δίκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο ο 88χρονος είχε άδεια, καθώς και ένα φυσίγγι και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια