Ζέρβας: Αλλάζει όψη η Θεσσαλονίκη - Νέος χώρος στάθμευσης στο Μέγαρο Μουσικής
NewsroomΓια τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την όψη της Θεσσαλονίκης μίλησε στο OPEN ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Όπως είπε ο ίδιος το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει στο Μέγαρο Μουσικής 2 μια μεγάλη ανάπλαση, διαμορφώνοντας ο δήμος έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης 17 στρεμμάτων.
Παράλληλα έχει διαμορφωθεί ένας εξαιρετικός πεζόδρομος που ξεκινάει από τον Κελλάριο κόλπο και συνεχίζει στη νέα παραλία.
«Ο κόσμος έρχεται εδώ για να αθληθεί, να ψαρέψει και να ρεμβάσει. Συνεχίζουμε την συντήρηση της νέας παραλίας η οποία είχε ανάγκη να ασχοληθούμε μαζί της» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουν και πάλι τα σιντριβάνια ενώ έχουν καθαριστεί και όλα τα γκράφιτι. Την ίδια ώρα τρέχουν οι μελέτες για την ανάπλαση του άξονα της Αριστοτέλους και του ντεκ στην παλιά παραλία.
Συνολικά πάνω από 100 στρέμματα φροντίζονται στην Τούμπα, στην Άνω Πόλη και στη Χαριλάου. «Στόχος μας να νιώσει κάθε γειτονιά την φροντίδα» πρόσθεσε ο. κ. Ζέρβας.
- Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
- Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
- Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
- Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα