Ελλάδα|16.03.2019 23:16
Πειραιάς: Μικροεπεισόδια με αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες
NewsroomΜικροεπεισόδια από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στο στέκι Φαβέλα στον Πειραιά.
Ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε να κινηθεί προς το πρώην ξενοδοχείο Κάβο Ντόρο στο Μικρολίμανο όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση της Χρυσής Αυγής αλλά απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Άγνωστοι στις οδούς Βότση και Παπαναστασίου έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων ενώ προκλήθηκαν και μικροζημιές σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Περίπου μία ώρα μετά επικρατούσε ηρεμία στην περιοχή.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα