Ελλάδα|27.07.2023 10:03

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Εύοσμο: Πολλαπλούς πυροβολισμούς δέχθηκε ο 37χρονος – Οι μαρτυρίες των γειτόνων για το έγκλημα

Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για μαφιόζικη εκτέλεση στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 37χρονο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για τη δολοφονία του 37χρονου περίπου στις 12.50 τα ξημερώματα, στην οδό Βιζυηνού στον Εύοσμο.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, ο δρόμος είναι αποκλεισμένος μπροστά από την πολυκατοικία όπου σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν στοιχεία και καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη, ώστε να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, την ώρα της επίθεσης ακούστηκαν τέσσερις και κατά άλλους πέντε πυροβολισμοί που σύμφωνα με πληροφορίες τραυμάτισαν θανάσιμα στο στήθος τον 37χρονο.

Το θύμα της επίθεσης όπως λένε, είχε εγκατασταθεί στη γειτονιά μαζί με την οικογένειά του πριν από περίπου έναν χρόνο. Κάποιοι τον έβλεπαν τακτικά να πηγαίνει στη δουλειά του ενώ όπως λένε, γενικότερα η γειτονιά είναι ήσυχη.

Ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι του

Σύμφωνα με το thestival.gr, άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου σε 37χρονο στην οδό Βιζυηνού, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε. Το θύμα της επίθεσης δέχτηκε αρκετές σφαίρες στο στήθος.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, βρήκαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Παρελήφθη από κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικές πηγές του thestival.gr αποδίδουν το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων μπράβων που «πουλάνε προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

ΘεσσαλονίκηΕύοσμος Θεσσαλονίκηςεκτέλεσηειδήσεις τώρα