Ελλάδα
|
28.07.2023 08:28
Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Σήμερα στις 11:00 η κηδεία του σμηναγού Χρήστου Μουλά στα Χανιά
NewsroomΣήμερα, Παρασκευή θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον σμηναγό Χρήστο Μουλά που έχασε τη ζωή του από τη μοιραία πτώση του Canadair στην Κάρυστο. Η κηδεία θα γίνει στις 11 το πρωί στο Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα, στα Χανιά.
Το τελευταίο «αντίο» στον πιλότο θα πουν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του από την Πολεμική αεροπορία και πολίτες, στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου ενώ θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Σημειώνεται πως το αγέννητο παιδί του Χρήστου Μουλά θα υιοθετηθεί από τη Βουλή.
Όπως ορίζει το καταστατικό, η υιοθεσία των τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος ισχύει μέχρι το παιδί να φτάσει τα 25 του χρόνια.
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη