Ελλάδα|01.08.2023 08:49
Βόλος: Άνδρας πέταξε μεταλλικό βραστήρα στο κεφάλι της συζύγου του - Στο νοσοκομείο η 32χρονη
NewsroomΣτο Αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες Δευτέρα 31 Ιουλίου, ένας 33χρονος από τον Βόλο που τα ξημερώματα της Κυριακής πέταξε στο κεφάλι της συζύγου του, μεταλλικό βραστήρα μετά από καβγά.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο gegonota.news, το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει και μάλιστα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους όταν η κατάσταση ξέφυγε. Κάποια στιγμή ο άνδρας πήρε το μεταλλικό βραστήρα και το πέταξε στο κεφάλι της συζύγου του.
Μετά το χτύπημα η 32χρονη σύζυγος πήγε στο νοσοκομείο και κάλεσε την αστυνομία.
Χθες στο δικαστήριο δήλωσε πως δεν περίμενε πως ο σύζυγός της θα διωχθεί αυτεπάγγελτα για σωματική βλάβη και τόνισε πως κάλεσε την αστυνομία για να τον «συνετίσει». Τόνισε πως ήταν μια κακιά στιγμή και δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη, ενώ συγγνώμη ζήτησε ο ίδιος ο δράστης, που αθωώθηκε μετά τη μαρτυρία της συζύγου.
Διαβάστε ακόμη
- Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Ήταν μαχαιρωμένο πάνω από 10 φορές
- Με 6.634 λιγότερους εργαζόμενους τα νοσοκομεία από το 2021 - Τα στοιχεία του προσωπικού
- Σπαρακτικό βίντεο από Νεπάλ: Παιδί κουβαλά στην πλάτη την αδερφή του, ψάχνοντας τους γονείς του
- «Μπλόκο» σε ChatGPT, Roblox και Reddit: Εντάσσονται στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ