Ελλάδα|04.08.2023 11:56

Ηράκλειο: Από άλλο όχημα πυροβολήθηκε ο οδηγός που βρέθηκε με σφαίρα το κεφάλι

Newsroom

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού του 29χρονου στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο νεαρός αρχικά είχε θεωρηθεί θύμα τροχαίου, ωστόσο, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα πιστολιού μικρού διαμετρήματος, από άλλο διερχόμενο όχημα.

Αξιοποιώντας κάμερες ασφαλείας, αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός και τα ξημερώματα προσήγαγαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος ανακρίνεται. 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται η ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, λίγο έξω από τις Μοίρες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν από αυτά και φαίνονται να διαπληκτίζονται. Στη συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή ωστόσο το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος, το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου. Τότε, το θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό. 

Σημειώνεται πως ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ηράκλειοπυροβολισμόςειδήσεις τώραοδηγόςΗράκλειο Κρήτης