Ελλάδα|07.08.2023 16:31

Εξαφανίστηκε 41χρονος στην Κατερίνη - Φόβοι για τη ζωή του

Newsroom

Σε εγρήγορση έχουν τεθεί τόσο οι αστυνομικές Αρχές όσο και το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την εξαφάνιση του 51χρονου Δημήτρη Μιχαήλ το περασμένο Σάββατο (05/08) στην περιοχή της Κατερίνης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ΜΚΟ επισημαίνει πως ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 41χρονου σήμερα και για αυτό το λόγο προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 5/8/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κατερίνης, ο Δημήτρης Μιχαήλ, 41 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Δημήτρη Μιχαήλ στις 07/8/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Δημήτρης Μιχαήλ έχει ύψος 1,70 μ., έχει πενήντα κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και έχει ένα τατουάζ ονειροπαγίδα στο δεξί ώμο.

εξαφάνισηειδήσεις τώραΚατερίνηΧαμόγελο του Παιδιού