Ελλάδα|15.08.2023 18:37
Συναγερμός στο Λιμενικό: 42χρονος σέρφερ αγνοείται στην Πάρο - Σε εξέλιξη οι έρευνες
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα για έναν 42χρονο σέρφερ ο οποίος αγνοείται στην Πάρο και τελευταία φορά εθεάθη στα ανοιχτά της Χρυσής Ακτής.
Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 2 περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, 4 ιδιωτικά παραπλέοντα και 1 ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 42χρονος είχε βγει με φίλο του για σερφ. Ωστόσο, ο φίλος του επέστρεψε και δήλωσε την εξαφάνιση του 42χρονου.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά