Ελλάδα
|
16.08.2023 09:53
Κως: 19χρονη καταγγέλλει 39χρονο για βιασμό - Τι υποστηρίζει
NewsroomΜια 19χρονη Γερμανίδα, κατήγγειλε 39χρονο Τυνήσιο, ότι το βράδυ της 14ης Αυγούστου, τη βίασε στο σπίτι του -όπου βρίσκονταν ακόμα τρία άτομα.
Η νεαρή λέει πως μετά από διασκέδαση μπήκε στο αυτοκίνητό του, εκείνος ξεκίνησε να τη χαϊδεύει και την οδήγησε στην οικία του, όπου βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα.
Κατανάλωσαν αλκοόλ και όπως δηλώνει η 19χρονη, έχασε τις αισθήσεις της και τη βίασε, σύμφωνα με τη Δημοκρατική.
Ο 39χρονος κατηγορούμενος έχει συλληφθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- «Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
- Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού