Ελλάδα|17.08.2023 08:42

Χαλκιδική: «Τάιζε την ίδια και τον άντρα της» - Η απάντηση του beach bar που καταγγέλλεται πως δεν άφησε μητέρα να ταΐσει το παιδί της

Newsroom

Αντιδράσεις και ερωτήματα έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας πως σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που είχε ετοιμάσει η ίδια. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης προχώρησε σε απάντηση τονίζοντας πως «για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα».

Ειδικότερα, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο υπεύθυνος του beach bar ισχυρίστηκε πως «η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άντρα της».

«Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα», υπογράμμισε.

Η καταγγελία

Η καταγγέλλουσα, η οποία κάνει διακοπές στη Χαλκιδική, μίλησε επίσης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και περιέγραψε τι συνέβη στις 14 Αυγούστου 2023 στο γνωστό beach bar. Σύμφωνα με την καταγγελία της, η ίδια, ο σύζυγος της και το 2χρονο παιδί τους παραθέριζαν στην περιοχή της Βουρβουρούς με ακόμα ένα ζευγάρι και το ενός έτους παιδί τους.

Όταν έφτασαν στο beach bar, είχαν μαζί τους ένα μικρό ψυγείο με τα φρούτα των παιδιών για το οποίο κανείς δεν τους έκανε παρατήρηση. Αφού έκατσαν στις ξαπλώστρες, μεταξύ άλλων παρήγγειλαν και ένα μπέργκερ το οποίο -όπως λέει- δεν τους άρεσε, το επέστρεψαν πίσω και τους επιστράφηκαν τα χρήματα.

«Επειδή το μπέργκερ ήταν μπαγιάτικο δεν ήθελα να παραγγείλω κάτι για το παιδί. Είχαμε φτιάξει μακαρόνια στο σπίτι και πήγαμε και φέραμε το φαγητό του για να φάει. Ήταν μέσα σε ένα αλουμινένιο σκεύος λίγο μεγάλο γιατί δεν βρήκαμε κάτι άλλο. Εγώ στο παιδί μου δεν ήθελα να δώσω μπέργκερ, αλλά το φαγητό που εγώ έχω φτιάξει. Δεν ξέρει αν το παιδί μου έχει αλλεργίες ή κάτι άλλο. Εκείνη την στιγμή έρχεται ένας υπεύθυνος του καταστήματος και μας λέει ότι αυτό που κάνουμε απαγορεύεται και να πάμε να το ταΐσουμε στο αυτοκίνητο», λέει η ίδια.

beach barκαταγγελίαειδήσεις τώραΧαλκιδική