Ελλάδα|17.08.2023 21:43

Χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου: Οργή και καταγγελίες από οδηγούς που εγκλωβίστηκαν

Newsroom

Αδιανόητη ταλαιπωρία επτά και πλέον ωρών έζησαν οι οδηγοί που κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο. Για αρκετές ώρες ο δρόμος έμεινε κλειστός, τόσο για τη διαδικασία κατάσβεσης, όσο και για την μεταφορά του υγραερίου σε άλλο όχημα, με τις καταγγελίες και την οργή να ξεχειλίζουν.

«Είμαστε μπανανία;»

«Είναι μεγάλο ατόπημα και ανευθυνότητα όταν υπήρχε αυτό το πρόβλημα από νωρίς, να μας επιτρέψουν να μπουμε στην Ολυμπία Οδό, να εγκλωβιστούμε, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Όταν μπήκαμε εμείς, λίγο πριν τις 2 μας είπαν πως θα κάνουμε παράκαμψη από Κινέττα. Ξαφνικά φτάσαμε εκεί μετά από 4 ώρες. Εάν συνέβαινε κάτι, τι θα γινόταν; Επιτρέπεται η Εθνική Οδός να μην έχει οδούς διαφυγής σε τόσο μεγάλο κομμάτι; Σε μπανανία ζούμε;», διερωτήθηκε οργισμένος οδηγός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Μιλώντας στο OPEN άλλη πολίτης είχε κάνει λόγο για πολύ δύσκολη κατάσταση και περιέγραψε με μελανά χρώματα την αδιανόητη ταλαιπωρία που υπέστη. «Μας αφήσαν και φύγαμε από τα διόδια και φτάσαμε στους Αγίους Θεοδώρους, εγκλωβιστήκαμε και δεν μας ενημέρωσε κανείς».

Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθουεγκλωβισμένοιειδήσεις τώραφωτιάβυτιοφόρο