Ελλάδα|18.08.2023 16:20

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτό το βίντεο από τα επεισόδια «έκαψε» τον οπαδό για τον οποίο βγήκε ένταλμα – Γνώριμος στις αρχές

Newsroom

Ένταλμα σύλληψης για ένα οπαδό του Παναθηναϊκού, που συμμετείχε στη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, εξέδωσαν οι Αρχές. Το άτομο φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο από τα επεισόδια ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 24χρονο που έχει φάκελο στην αστυνομία. Με βάση αστυνομικές πηγές, τον περασμένο Μάρτιο είχε απασχολήσει και πάλι, όταν ενώ ήταν μάρτυρας σε δίκη για οπαδικά, ομάδα 30 ατόμων τού επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι έξω από το Εφετείο. 

Το βίντεο που τον «πρόδωσε»:

Σκανάρουν» επίμαχες αναρτήσεις - Αναζητείται ακόμη ένας χούλιγκαν

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο «σκανάρουν» όλα τα social media και αναζητούν επίμαχες αναρτήσεις.

Για τον λόγο αυτό αναζητείται και οπαδός, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραδέχεται ανοιχτά τη συμμετοχή του στα επεισόδια και μάλιστα πανηγυρίζει για αυτό.

Έρχονται και νέες συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, πάντως, αναφέρει πως η ταυτοποίηση του δολοφόνου είναι θέμα ημερών, ενώ το σκεπτικό προφυλάκισης των Κροατών αναφέρεται σε μεταξύ τους διακριτούς ρόλους, με επιχειρησιακή δομή και ροπή σε νέες εγκληματικές πράξεις.

επίθεσηΝτινάμο ΖάγκρεμπΝέα ΦιλαδέλφειαΑΕΚειδήσεις τώρα