Ελλάδα|19.08.2023 10:08

Αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες στην Καλαμαριά: Εκρήξεις και ζημιές αναστάτωσαν τους κατοίκους

Newsroom

Φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Καλαμαριά με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά σταθμευμένα οχήματα και να τυλιχθεί στις φλόγες ο περιβάλλοντας χώρος και οι κάτοικοι να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε από σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην οδό Άγνωστου Στρατιώτη, δίπλα σε συγκρότημα διαμερισμάτων, περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η ένταση των φλογών, σε συνδυασμό με τις εκρήξεις, οδήγησε στην εκκένωση των κατοίκων των διαμερισμάτων. Η σφοδρότητα της πυρκαγιάς ήταν τέτοια που έφτασε μέχρι τους πρώτους ορόφους του κτιρίου. Ευτυχώς, δεν κινδύνευσαν ζωές και οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν τελικά στις κατοικίες.

Η πυρκαγιά κατέκαψε το σταθμευμένο αυτοκίνητο από όπου ξεκίνησε, μαζί με ένα άλλο κοντινό όχημα, μετατρέποντάς τα σε στάχτη. Ένα τρίτο όχημα κατάφερε να αποφύγει την πλήρη καταστροφή, αν και με κάποιες ζημιές. Ο ιδιοκτήτης ενήργησε γρήγορα και το απομάκρυνε από την κόλαση πριν προλάβει να το καταπιεί εντελώς.

Θεσσαλονίκηφωτιάειδήσεις τώραΚαλαμαριά