Ελλάδα|19.08.2023 18:20
Επιχείρηση διάσωσης ανοιχτά της Σάμου από το Λιμενικό - Διασώθηκαν 17 μετανάστες
NewsroomΕπιχείρηση διάσωσης πραγματοποίησε το Λιμενικό καθώς εντοπίστηκες σκάφος στο οποίο επέβαιναν 17 μετανάστες χθες το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή βόρεια βορειοδυτικά της Σάμου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία περισυλλογής των 17 συνολικά ατόμων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Καρλόβασι και στη συνέχεια οι 16 εκ των ανωτέρω στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (Κ.Ε.Δ.) Σάμου.
Μία γυναίκα έχρηζε ιατρικής περίθαλψης και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»