Ελλάδα|19.08.2023 22:52
Νέα Φιλαδέλφεια: Τρεις συλλήψεις και δύο προσαγωγές γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ
NewsroomΧιλιάδες αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα και εξονυχιστικοί έλεγχοι στους θεατές του αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κατά τους ελέγχους, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.
Ειδικότερα, γύρω από το γήπεδο έγιναν τρεις συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 17χρονος για κατοχή αιχμηρού αντικειμένου στη συμβολή των οδών Καππαδοκίας και Αττάλειας. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη νεαρός με καπνογόνο και ένας με ναρκωτικά, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές.
Η μία εξ αυτών έγινε στην οδό Ιωνίας όπου προσήχθη ένας νεαρός που κρίθηκε ύποπτος, δεν προέκυψε όμως τίποτα σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος.
Διαβάστε ακόμη
- «Έχασα το ασανσέρ για δευτερόλεπτα»: Η ιστορία του άνδρα με τον μαύρο χαρτοφύλακα που σώθηκε από τους Δίδυμους Πύργους
- Δίδυμοι Πύργοι: Ισλαμοφοβία, η κρυφή τραγωδία από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου
- Οι συμμαθητές του Μαζωνάκη θυμούνται: Το συγκινητικό βίντεο από την πενθήμερη του 1990 που τραγουδά Πάριο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το «ραντεβού των 4» και η άφιξη τρεις ώρες πριν - Προσπάθησαν να καθαρίσουν το μηχάνημα;