Ελλάδα|20.08.2023 21:42

Νέα Φιλαδέλφεια: Θέμα χρόνου εντάλματα σύλληψης για Έλληνες που βοήθησαν τους Κροάτες χούλιγκαν - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών πλήθος βίντεο

Newsroom

Νέες ταυτοποιήσεις εμπλεκόμενων οπαδών για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη και τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για σεσημασμένους που κατηύθυναν τους Κροάτες και τους προμήθευσαν τα όπλα της επίθεσης.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα, ειδικότερα, έχουν ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, τρία άτομα και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ανακριτικές Αρχές, όλοι τους Έλληνες και γνωστοί στην αστυνομία για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Θέμα χρόνου τα νέα εντάλματα σύλληψης

Είναι θέμα χρόνου να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συγκεκριμένων ατόμων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκομένων.

Παράλληλα, αναλύονται συνεχώς πλάνα και από διαφορετικές γωνίες, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν άτομα που βρίσκονται γύρω από τον Μιχάλη τη στιγμή της συμπλοκής, που μπορεί να έχουν σχέση με τον τραυματισμό του ή που να είδαν κάτι κρίσιμο που ίσως οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας του, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και σε όσα μπορεί να προκύψουν από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων όλων των συλληφθέντων, κάτι για το οποίο όμως αναμένεται ακόμη η έκδοση του σχετικού βουλεύματος.

δολοφονίαοπαδική βίαΝτινάμο ΖάγκρεμπΝέα ΦιλαδέλφειαΑΕΚειδήσεις τώρα