Ελλάδα|21.08.2023 15:30
Προαστιακός: Ποιες ώρες θα τερματίζουν και θα εκκινούν από το Κορωπί οι συρμοί λόγω αφίξεων επισήμων
NewsroomΜη προσβάσιμος μέσω του Προαστιακού θα είναι ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για μικρά χρονικά διαστήματα τη Δευτέρα και την Τρίτη εξαιτίας της άφιξης και της αναχώρησης των ηγετών των δυτικών Βαλκανίων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, κατόπιν εντολών της Αστυνομίας, οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Κορωπί, αντί του Αεροδρομίου, σήμερα 21/8 στο διάστημα 16:50-17:10 και αύριο 22/8 στο διάστημα 11:50-12:10, λόγω αφίξεων και αναχωρήσεων επίσημων προσώπων.
Διαβάστε ακόμη
- Κτηνωδία στην Εύβοια: Γάτα βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Αυτό σημαίνει το “σε πήρα στο λαιμό μου”…» - Τι υποστηρίζει ο υπνοθεραπευτής για τα μηνύματα στη γιατρό
- Η φωτογραφία του Παύλου Κοντογιαννίδη μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα «φτου ξελευθερία»
- Πλάκα: Τι καθιστούσε «χάρτινο» το κτήριο που κατέρρευσε και η έκρηξη που βρήκε στον ύπνο τα θύματα πλην ενός