Ελλάδα|22.08.2023 09:10

Λαγονήσι: Συγκλονίζει βίντεο ντοκουμέντο με τον πατέρα που βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει το παιδί του

Newsroom

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 48χρονος πατέρας ο οποίος χωρίς να γνωρίζει κολύμπι βούτηξε στη θάλασσα στο Λαγονήσι για να σώσει το 8χρονο παιδί του, το οποίο είχε παρασυρθεί μακριά από την ακτή εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έφταναν τα 7 μποφόρ, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια των διασωστών.

«Το παιδάκι ήταν πάνω σε ένα στρώμα και ο αέρας το πήρε προς τα μέσα η θάλασσά. Έπεσε ο πατέρας να το βοηθήσει, από ότι μου είπαν δεν ήξερε κολύμπι ο άνθρωπος», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA φαίνεται ο 48χρονος πατέρας να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι διασώστες προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο φουσκωτό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άνδρας βούτηξε στα φουρτουνιασμένα νερά και τον μετέφερε κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Εκεί οι υπόλοιποι τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο φουσκωτό. «Κατέβασαν ένα παιδάκι και προσπαθούσαν περίπου επί μισή ώρα να επαναφέρουν κάποιον άλλον που ήταν στο σκάφος δεν φαινόταν αλλά έβλεπα τις κινήσεις».

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας που δεν εφημέρευε, ήταν όμως το πιο κοντινό νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του, χωρίς σφυγμό κι απνοϊκός. Ο άτυχος 48χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

ειδήσεις τώραθάνατοςΛαγονήσιπνιγμός