Ελλάδα|22.08.2023 10:19

Σοβαρή καταγγελία: Ομοφοβικές επιθέσεις δέχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα γιατί ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

Newsroom

Ομοφοβικές επιθέσεις φαίνεται ότι δέχεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα, Γιάννης Σαρρός επειδή ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Ο γιος του κατήγγειλε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) ότι στην Καβάλα, κάποιοι πολεμούν τον πατέρα του για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του και κάνει λόγο για «πληρωμένα τρολ».

Σε άλλη του ανάρτηση στηρίζει τον πατέρα του σε αυτόν τον «πόλεμο» τονίζοντας πως «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που του οφείλω τα ΠΑΝΤΑ, αυτός είναι ο μπαμπάς μου. Με μεγάλωσε μόνος του, με υπομονή και θέληση. Με έχει δει στα καλύτερα αλλά και στα χειρότερα μου, ποτέ δεν μου έκανε κριτική, ποτέ δεν με επηρέασε σε καμία μου απόφαση. Το να μεγαλώνεις ξαφνικά μόνος σου ένα παιδί 15 ετών το οποίο παλεύει να αποδεχτεί τον εαυτό του, είναι μια δοκιμασία δύσκολη και ψυχοφθόρα. Τα κατάφερε. Σήμερα, κάποιοι τον πολεμούν επειδή έτυχε το παιδί του να είναι κάτι που δεν επέλεξε, έτυχε να είναι ομοφυλόφιλος».

Σημειώνεται ότι σε παλαιότερη του ανάρτηση ο Γιάννης Σάρρος είχε δηλώσει με σαφή τρόπο την απόλυτη στήριξή του στον γιο του. «Κάποιες φορές σκέφτομαι τον εαυτό μου στο παρελθόν, τον τρόπο σκέψης, τις αντιδράσεις μου βλέποντας εκείνο το άλλο… το «διαφορετικό», σκέφτομαι την λάθος αντίδρασή μου απέναντι στον ΓΙΟ ΜΟΥ το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, εδώ και χρόνια είμαι και θα είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ!!!!!».

ομοφοβική επίθεσηειδήσεις τώραομοφυλόφιλοςΚαβάλα