Ελλάδα|19.03.2019 13:30

Νίκος Παππάς από Ευζώνους: Η περιοχή αποκτά νέες δυνατότητες μετά τις Πρέσπες

Newsroom

«Η περιοχή αποκτά νέες δυνατότητες με την επίλυση των προβλημάτων με τους γείτονες» τόνισε σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης  από τους Ευζώνους Κιλκίς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς προσέθεσε ότι πρέπει όλοι να σταματήσουμε να αντιλαμβανόμαστε την περιοχή των συνόρων «ως εσχατιά» και υπογράμμισε ότι η τοπική κοινωνία, η αυτοδιοίκηση και η κεντρική εξουσία θα πρέπει να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες, που ανοίγονται στην καινούργια περίοδο.

«Η περιοχή αποκτά νέες δυνατότητες με την επίλυση των προβλημάτων με τους γείτονες και, όλοι μας, πρέπει να σταματήσουμε να την αντιλαμβανόμαστε ως εσχατιά, ως το τελευταίο άκρο, που μετά σταματάει ο κόσμος» δήλωσε ο κ. Παππάς και προσέθεσε:

«Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, καινούργιες δυνατότητες και όλες αυτές τις δυνατότητες είμαστε υποχρεωμένοι, τοπική κοινωνία, τοπική αυτοδιοίκηση και κεντρική κυβέρνηση, βεβαίως, να τις αξιοποιήσουμε».

Οι δηλώσεις του υπουργού έγιναν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα ακριτικά χωριά των Ευζώνων, της Μεταμόρφωσης και της Ποντοηράκλειας του νομού Κιλκίς, κατά την οποία ο κ. Παππάς συναντήθηκε με κατοίκους σπιτιών, στα οποία είχαν τοποθετηθεί συστήματα δορυφορικής λήψης, στο πλαίσιο του προγράμματος «καθολικής τηλεοπτικής κάλυψης» της χώρας.

Κιλκίςτελωνείο ΕυζώνωνΝίκος Παππάς